6 septembrie 2021

Mercury – Act 1

Imagine Dragons prezintă al cincilea album de studio, „Mercury – Act 1”. Realizat în colaborare cu producătorul Rick Rubin, „Mercury – Act 1” este un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și în schimb îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.



Dan Reynolds spune:

Întregul disc este despre maxime ridicate și minime scăzute și de aici a venit numele „Mercury”. Deci despre asta se ocupă cu adevărat acest disc, pierderea oamenilor și, de asemenea, sărbătorirea vieții.

Single-ul „Demons” a fost deja certificat Diamond (10x Platinum) de către RIAA, făcându-i singura formație care are trei single-uri RIAA Diamond: „Radioactive” (14x Platinum) și „Believer” (10x Platinum) sunt celelalte din această categorie.

„Mercury – Act 1” marchează prima creație muzicală a trupei de la albumul lor „Origins” din 2018 și prezintă single-urile lansate anterior „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”.

Cel mai recent single, „Wrecked”, lansat pe 2 iulie 2021, a debutat pe locul 2 și pe locul 4, în topul global al Spotify și, respectiv, topul american. Piesa este o revărsare puternică și brută despre durere, pierdere și mers înainte. Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în lupta acesteia cu cancerul. Single-ul a adunat laude pentru onestitatea sa emoțională și puterea sonoră. Videoclipul piesei – la fel ca melodia în sine – îl găsește pe Reynolds într-o ipostază confesională și explorând durerea.

„Follow You”, lansat pe 12 martie 2021, a ajuns pe locul 1 atât în topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapidă ascensiune a formației în partea de sus a listei Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural”, în 2018, și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer”, în 2017.

„Follow You” este o melodie de dragoste scrisă de Reynolds, o dragoste realistă, care nu este perfectă, dar rezistă. Videoclipul muzical al single-ului, cu Rob McElhenney și Kaitlin Olson de la „It’s Always Sunny In Philadelphia”, a acumulat peste 41 de milioane de vizualizări până în prezent.

Piesa „Cutthroat” a fost lansată simultan cu „Follow You”, iar videoclipul sumbru și cinematografic al piesei o prezintă pe Olivia Munn în rolul principal.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook