6 septembrie 2021

Mercury – Act 1

Imagine Dragons prezintă al cincilea album de studio, „Mercury – Act 1”. Realizat în colaborare cu producătorul Rick Rubin, „Mercury – Act 1” este un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și în schimb îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.Dan Reynolds spune:

Întregul disc este despre maxime ridicate și minime scăzute și de aici a venit numele „Mercury”. Deci despre asta se ocupă cu adevărat acest disc, pierderea oamenilor și, de asemenea, sărbătorirea vieții.

Single-ul „Demons” a fost deja certificat Diamond (10x Platinum) de către RIAA, făcându-i singura formație care are trei single-uri RIAA Diamond: „Radioactive” (14x Platinum) și „Believer” (10x Platinum) sunt celelalte din această categorie.

„Mercury – Act 1” marchează prima creație muzicală a trupei de la albumul lor „Origins” din 2018 și prezintă single-urile lansate anterior „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”.

Cel mai recent single, „Wrecked”, lansat pe 2 iulie 2021, a debutat pe locul 2 și pe locul 4, în topul global al Spotify și, respectiv, topul american. Piesa este o revărsare puternică și brută despre durere, pierdere și mers înainte. Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în lupta acesteia cu cancerul. Single-ul a adunat laude pentru onestitatea sa emoțională și puterea sonoră. Videoclipul piesei – la fel ca melodia în sine – îl găsește pe Reynolds într-o ipostază confesională și explorând durerea.

„Follow You”, lansat pe 12 martie 2021, a ajuns pe locul 1 atât în topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapidă ascensiune a formației în partea de sus a listei Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural”, în 2018, și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer”, în 2017.

„Follow You” este o melodie de dragoste scrisă de Reynolds, o dragoste realistă, care nu este perfectă, dar rezistă. Videoclipul muzical al single-ului, cu Rob McElhenney și Kaitlin Olson de la „It’s Always Sunny In Philadelphia”, a acumulat peste 41 de milioane de vizualizări până în prezent.

Piesa „Cutthroat” a fost lansată simultan cu „Follow You”, iar videoclipul sumbru și cinematografic al piesei o prezintă pe Olivia Munn în rolul principal.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook