28 octombrie 2021

Friends That Break Your Heart

După trei ani, James Blake a lansat un album nou, „Friends That Break Your Heart”, considerat de artist a fi cel mai bun proiect al său. Acesta conține single-urile „Say That You Will”, „Famous Last Words” și „Life Is Not The Same”.James Blake a anunțat un turneu în Europa și Marea Britanie pentru primăvara anului 2022. Artistul urmează să concerteze în noua locații diferite.

În 2020, Blake a lansat EP-ul „Covers”, iar reinterpretarea piesei „Godspeed” a lui Frank Ocean a acumulat peste 5 milioane de vizualizări pe TikTok.

James Blake este un cântăreț, compozitor și producător britanic, câștigător al premiului Grammy. Acesta a contribuit pentru albume faimoase, precum „Blonde” al lui Frank Ocean, „Damn” al lui Kendrick Lamar, „4:44” al lui Jay-Z, „Lemonade” al lui Beyonce, „Astroworld” al lui Travi Scott și „Black Panther: The Album”, pentru care a și câștigat Grammy-ul „Best Rap Performance”. În 2013, James a câștigat Mercury Prize și a fost nominalizat la Grammy pentru „Best New Artist”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook