28 octombrie 2021

Friends That Break Your Heart

După trei ani, James Blake a lansat un album nou, „Friends That Break Your Heart”, considerat de artist a fi cel mai bun proiect al său. Acesta conține single-urile „Say That You Will”, „Famous Last Words” și „Life Is Not The Same”.



James Blake a anunțat un turneu în Europa și Marea Britanie pentru primăvara anului 2022. Artistul urmează să concerteze în noua locații diferite.

În 2020, Blake a lansat EP-ul „Covers”, iar reinterpretarea piesei „Godspeed” a lui Frank Ocean a acumulat peste 5 milioane de vizualizări pe TikTok.

James Blake este un cântăreț, compozitor și producător britanic, câștigător al premiului Grammy. Acesta a contribuit pentru albume faimoase, precum „Blonde” al lui Frank Ocean, „Damn” al lui Kendrick Lamar, „4:44” al lui Jay-Z, „Lemonade” al lui Beyonce, „Astroworld” al lui Travi Scott și „Black Panther: The Album”, pentru care a și câștigat Grammy-ul „Best Rap Performance”. În 2013, James a câștigat Mercury Prize și a fost nominalizat la Grammy pentru „Best New Artist”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook