22 aprilie 2021

Break Her Heart

Maia Wright lansează noul ei single, „Break Her Heart”, o piesă care vorbește despre felul în care tu, ca fată, te poți simți inadecvată dacă nu arăți sau acționezi conform normelor.Senzația suedeză, în vârstă de 23 de ani, a intrat în centrul atenției ca artist în 2019 și a lansat de atunci muzică cu semnătura ei de coruri puternice, versuri jucăușe, oneste și producții inovatoare. „Break Her Heart” reflectă, în mod figurat, realitatea modului în care femeile tinere privesc diferite situații din viața lor.

Maia Wright declară:

Am vrut să scriu un cântec sincer despre cum simțim uneori că fetele suntem mereu comparate cu alte fete, indiferent dacă vrem sau nu. Despre cum ne oprim uneori unul pe celălalt și cum vă puteți simți inadecvat dacă nu arătați sau acționați conform normei. Uneori simt că mă lupt cu ceea ce se așteaptă de la mine ca femeie și cu cine vreau să fiu. Acest cântec și versurile sunt o reflecție a acestei lupte.

Maia a dovedit că este una dintre cele mai promițătoare tinere compozitoare din Suedia, iar muzica ei a fost difuzată de peste 300 de milioane de ori. În 2019 a debutat cu single-ul „Decent” și s-a alăturat producătorului american și DJ, Gryffin, pe albumul său „Body Back”. Maia a fost, de asemenea, în SUA de două ori, când i s-a alăturat în turneu. Succesele Maiei au condus-o până în Asia, unde piesa ei „View” a devenit a treia melodie cea mai redată la Radio Zip FM Hot 100.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook