1 februarie 2021

New Wave

Bow Anderson lansează EP-ul „New Wave”, pe care putem găsi single-ul omonim, dar și track-uri precum „Black Heart” sau primele piese lansate,”Sweater” și „Island”.Materialul „New Wave” vine să o poziționeze pe Bow în lista artiștilor pop. Track-ul cu același nume este un mix de gospel pop cu R&B, care vorbește, după cum declară Bow Anderson, despre:

Începuturi și despre renunțarea la oamenii negativi din viața ta. „New Wave” este despre a-ți cunoaște valoarea și de a fi fericit cu tine însăți. Amintiți-vă vremurile bune, dar mergeți mai departe cu o gândire pozitivă.

Pe EP se regăsește și melodia „Black Heart”, care îmbină influențele anilor ’60 cu vocea puternică a lui Bow, despre care artista a adăugat:

Este atât de ușor să privești din exterior și să simți când cineva nu este demn de a fi prieten cu tine, dar să explici acest fapt nu e atât de ușor. „Black Heart” este despre momentele când trebuie să fii prezent și să ajuți persoana respectivă să meargă mai departe.

Într-o perioadă extrem de dificilă pentru noii artiști, Bow Anderson se exprimă și se prezintă într-un mod ferm, evidentiat prin forța materialului său de debut, „New Wave”. Artista își ia viața în mâini și o transformă într-o piesă pop de aur.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook