1 februarie 2021

New Wave

Bow Anderson lansează EP-ul „New Wave”, pe care putem găsi single-ul omonim, dar și track-uri precum „Black Heart” sau primele piese lansate,”Sweater” și „Island”.Materialul „New Wave” vine să o poziționeze pe Bow în lista artiștilor pop. Track-ul cu același nume este un mix de gospel pop cu R&B, care vorbește, după cum declară Bow Anderson, despre:

Începuturi și despre renunțarea la oamenii negativi din viața ta. „New Wave” este despre a-ți cunoaște valoarea și de a fi fericit cu tine însăți. Amintiți-vă vremurile bune, dar mergeți mai departe cu o gândire pozitivă.

Pe EP se regăsește și melodia „Black Heart”, care îmbină influențele anilor ’60 cu vocea puternică a lui Bow, despre care artista a adăugat:

Este atât de ușor să privești din exterior și să simți când cineva nu este demn de a fi prieten cu tine, dar să explici acest fapt nu e atât de ușor. „Black Heart” este despre momentele când trebuie să fii prezent și să ajuți persoana respectivă să meargă mai departe.

Într-o perioadă extrem de dificilă pentru noii artiști, Bow Anderson se exprimă și se prezintă într-un mod ferm, evidentiat prin forța materialului său de debut, „New Wave”. Artista își ia viața în mâini și o transformă într-o piesă pop de aur.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook