28 aprilie 2022

Mama Said

Bow Anderson a lansat single-ul „Mama Said”. Acesta vine după hit-ul viral „20s” al star-ului pop. După EP-ul de debut al lui Bow, „New Wave”, „20s” a fost startul lui Bow în 2022, precum și turnee cu Mimi Webb, Ella Eyre și Tom Walker.



„Mama Said” este un cântec liniștit, dar și puternic, care îmbină o dragoste de viață a soul-ului anilor ’60 cu înclinațiile R&B timpurii ale Rihannei. La fel ca „20s”, este o melodie care urmărește învățarea și creșterea din acele greșeli necesare.

Bow spune:

„Mama Said” este un cântec despre prima mea relație. Era nou și nu prea știam ce fac. Mama a văzut că nu este ceea ce trebuie, dar nu am ascultat-o ​​niciodată și, în cele din urmă, a devenit destul de toxic. Am vrut să scriu această melodie pentru că în sfârșit mi-am dat seama că are dreptate și că poate ar fi trebuit să ascult ce a spus mama. Acest cântec este dedicat mamei mele pentru că m-a ajutat să trec peste durerea inimii.

Această mentalitate pozitivă stă la baza a tot ceea ce face Bow Anderson și drumul ei incredibil de a face muzică pop. Venind dintr-un mediu de dans și sport, Bow știa că pentru a reuși ar trebui să combine la clasicul Motown și modele feminine precum Beyonce. Muzica timpurie a lui Bow Anderson, care continuă astăzi cu „Mama Said”, transformă adversitatea (romantică, fizică sau emoțională) într-un punct de forță.

Fie că discutăm despre inimile frânte din „Mama Said”, despre o criză din „20s” sau despre o accidentare care i-a schimbat viața, Bow Anderson crede că totul se întâmplă cu un motiv. După ce a obținut suport suplimentar în Vevo Ones to Watch, Radio 1 și a devenit virală pe Viral Charts de la Spotify, în urma unui singur EP, „New Wave”, Bow Anderson lucrează în prezent la mult mai multă muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook