27 august 2021

My Heart Goes (La Di Da)

Becky Hill lansează noul ei single, „My Heart Goes (La Di Da)”, în colaborare cu Topic. Noul track vine după lansarea pieselor „Remember”, „Better Off Without You” ft. Shift K3Y, „Heaven On My Mind” și „Last Time”.



Piesa „My Heart Goes (La Di Da)” este extrasă de pe albumul de debut al lui Becky, „Only Honest On The Weekend”, care este lansat pe 27 august 2021 și include apariții speciale de la artiști precum 220 Kid, Banx & Ranx, David Guetta, Shift K3Y, S1mba, Sigala și Topic. Becky a scris toate piesele de pe album și a lucrat la producția pieselor împreună cu o gamă largă de producători de la Lost Boy și Billen Ted până la MK, MJ Cole și MNEK.

Materialul „Only Honest On The Weekend” este prezentat după „Get To Know”, din 2019, o colecție de 13 piese lansate de Becky sau pe care Becky le-a scris și pe care a cântat în colaborare.

În plus față de lansarea albumului „Only Honest On The Weekend”, în 2021 Becky cântă la mai multe festivaluri (incluzând Reading & Leeds Festival, TRNSMT și Isle of Wight Festival), înainte de a-și începăe turneul ei în UK & Irlanda la toamnă.

Cu o iscusință indubitabilă de a scrie hit-uri pop și cu o reputație drept pionieră a muzicii electronice, Becky Hill este unul dintre cei mai ascultați artiști britanci ai momentului. A scris și a lansat douaprezece single-uri care au ajuns în top 40 UK Official Singles Chart, (incluzând două single-uri care au ajuns în top 10, un hit care a fost pe locul 1 și nouă single-uri care au primit platină).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook