25 iunie 2021

Remember

Vocalistă, compozitoare a numeroase hit-uri și icon-ul muzicii dance, Becky Hill lansează noua ei piesă „Remember”, în colaborare cu David Guetta. Track-ul „Remember”, care este co-scris de Becky Hill și co-produs de David Guetta, este următorul single care este lansat de pe mult-așteptatul album de debut al lui Becky.



Becky spune:

Toată cariera mea a condus către acest moment! Am un single cu David Guetta, care sigur va fi hit, și un album la care am muncit toată viața de adult, care în sfârșit se va lansa. Am muncit din greu și m-am străduit să ating acest țel de ceva ani buni și răbdarea mea a fost, cu siguranță, pusă la încercare! Dar așteptarea a meritat fără îndoială, pentru că viziunea si creativitatea mea pentru albumul meu de debut au ajuns acum la deplină maturitate. De asemenea, a fost o adevărată onoare să colaborez cu David Guetta pentru noua piesă. Mă simt așa de mândră de munca pe care am creat-o și recunoscătoare pentru echipa din jurul meu, care a fost alături de mine pe toată durata acestui proces. Pentru prima din multele si pentru un viitor foarte luminos înainte!

David adaugă:

În opinia mea, Becky este pe drumul de a deveni una dintre puținele regine ale muzicii dance. Are o voce incredibilă și m-am simțit așa de bine să mă întorc la muzica house pentru această piesă.

„Remember” vine după lansările pieselor „Better off Without You” ft Shift K3Y, (care a primit certificarea de platină după ce a acumulat peste 600.000 de copii vândute), „Heaven On My Mind” (care a acumulat peste 65 de milioane de stream-uri și are acum certificare de aur) și recent lansatul hit, care a ajuns în Top 40, „Last Time”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook