2 martie 2022

Run

În timp ce „My Heart Goes (La Di Da)”, melodia lansată în colaborare cu Topic, ocupă primul loc în clasamentele radio din România, Becky Hill, artista care a primit recent trofeul „Best Dance Act” în cadrul premiilor Brit Awards 2022, lansează o nouă melodie, „Run”, de această dată alături de Galantis.Apariția piesei „Run” vine imediat după lansarea „Here For You” (colaborarea lui Becky cu Wilkinson scrisă special pentru albumul său). Premiul votat de către fani (categorie care a revenit după o pauză de 16 ani) i-a fost înmânat lui Becky de către foștii ei colaboratori, David Guetta și Pete Tong.

Piesa „Run” este prima colaborare a lui Becky cu grupul suedez EDM Galantis, fiind scrisă de Becky Hill, MNEK și scrisă/produsă de Galantis.

Becky spune:

Sunt atât de încântată să lansez „Run’ cu Galantis. Am scris-o împreună cu cel mai bun prieten al meu, MNEK, cu care scriu de 10 ani, iar magia pe care am simțit-o când am scris prima dată single-ul meu „Losing”, în 2012, o simt și astăzi când scriu cu el. Simt că fiecare single pe care îl lansez are potențialul de a-l îmbunătăți pe ultimul și acest lucru nu este diferit. Cu catalogul lor de hituri, printre care colaborări cu Little Mix și Years & Years, sunt foarte mândră că fac parte dintr-o altă colaborare uriașă cu ei.

Videoclipul este regizat de Michael Holyk și a fost filmat în Cape Town, Africa de Sud. Plin de fotografii uimitoare de peisaj, texturi vibrante și stări de spirit contrastante, o vede pe Becky scăpând zi de zi din comună, pentru a se bucură de o dragoste în clima mai însorită.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook