28 martie 2022

Personally

Becky Hill lansează piesa „Personally”, pe care a inclus-o pe albumul „Only Honest On The Weekend”.



Albumul de studio de debut al lui Becky Hill, „Only Honest On The Weekend”, a fost lansat în 2021, după materialul „Get To Know”, din 2019, colecția de 13 piese de single-uri pe care fie le-a lansat ea însăși, fie le-a scris și la care a fost invitată.

Becky Hill este a treia artistă britanică în topul celor mai ascultate cântărețe de pe Spotify, în 2021 (după Dua Lipa și Adele), cu cea de-a cincea melodie cea mai difuzată a unei artiste britanice („Remember”).

Albumul de debut, „Only Honest On The Weekend”, a înregistrat cinci single-uri în Top 40 din topul oficial și i-a adus certificarea BPI, cu de 9 ori, Discul de platină și de 4 ori, Discul de aur.

Pe lângă faptul că lansează mai multă muzică, Becky are un program live aglomerat planificat pentru 2022. După ce s-a dovedit a fi un program obligatoriu al festivalului în 2021 (cu seturi remarcabile la Reading & Leeds și un loc principal la Camp Bestival, pentru a numi doar câteva) și vânzând peste 50.000 de bilete pentru titlul ei epuizat la nivel național „Only Honest On The Weekend Tour”, Becky a anunțat deja că participă la Creamfields South, NASS Festival, Neighborhood Weekender și Camp Bestival.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook