19 octombrie 2021

Crusher

Albumul „Crusher” este răspunsul lui Jeremy Zucker la tot ceea ce a realizat în timpul pandemiei, fiind și o continuare a albumului de debut, „Love Is Not Dying”, lansat în timpul lockdown-ului. Mesajul nu a fost perceput de persoana pentru care a fost scris primul proiect muzical, iar „Crusher” exprimă exact sentimentul pe care îl ai în momentul în care realizezi că ai fost strivit de persoana iubită.

Albumul conține piesele „18”, „Honest” și „Cry With You”, melodii care au primit recenzii pozitive din partea Billboard, Consequence, Entertainment Tonight, Ones To Watch, Variance Magazine, dar și alte publicații.

Pe 19 octombrie 2021, Zucker începe turneul „More Noise” și concertează în 20 de orașe din America de Nord.

Artistul din New Jersey a debutat în 2015. Cele mai cunoscute piese ale lui Jeremy sunt „Talk Is Overrated”, feat. Blackbear, „All The Kids Are Depressed”, „You Were Good To Me” împreună cu Chelsea Cutler și „Comethru”. În 2021, Jeremy a colaborat cu Chelsea Cutler pentru EP-ul „Brent II”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook