22 iulie 2021

Lately I Feel Evertything

Willow a lansat albumul „Lately I Feel Evertything”. Willow a colaborat pentru noul proiect muzical cu Travis Barker, Avril Lavigne, Tierra Whack, Cherry Glazer și Ayla-Tesler Mabe. Toate melodiile au fost scrise de artistă împreună cu Tyler Cole.

Cele 2 single-uri ale albumului, „Lipstick” și „Transparentsoul” împreună cu Travis Barker, au avut mare succes. Piesa cu Barker a intrat în Billboard Hot 100, fiind prima piesă a lui Willow ce reușește această performanță.

Artista a declarat despre album:

Albumul este o exprimare muzicală a încercării de a percepe atât sentimentul de bucurie, cât și pe cel de furie prin compasiune și joacă.

La doar 20 de ani, artista și-a petrecut jumătate din viață în industria muzicală, debutând în 2011 cu piesa „Whip My Hair”. Aceasta a început să lucreze la noul album în timpul pandemiei, fiind înregistrat de mai multe ori până să fie lansat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook