13 septembrie 2021

Don’t Freak Out

LilHuddy lansează single-ul „Don’t Freak Out” feat. Iann Dior, Tyson Ritter & Travis Barker, iar albumul de debut al artistului, „Teenage Heartbreak” este lansat pe 17 septembrie 2021.



LilHuddy (aka Chase Hudson) lansează noul lui single, intitulat „Don’t Freak Out” featuring Iann Dior, solistul formației All-American Rejects, Tyson Ritter, și Travis Barker, împreună cu videoclipul oficial al piesei. Aceasta este a patra piesă a lui LilHuddy și prima lui colaborare.
Cântecul reunește mai multe genuri muzicale, mai precis pop, punk și hip-hop, toate aceste genuri având o influență puternică asupra lui Chase în muzica sa.

„Don’t Freak Out” feat. Iann Dior, Tyson Ritter & Travis Barker este, fără îndoială, un cântec catchy, ideal pentru playlist-urile de vară.

LilHuddy a declarat referitor la piesă:

Nu pot să explic cât de încântat sunt să lansez această piesă. Este unul dintre momentele de care sunt cel mai mândru ca artist. Iann, Tyson și Travis au fost o adevărată sursă de inspirație pentru mine, așa că având șansa de a colabora cu ei pentru ‘Don’t Freak Out’ a fost un vis devenit realitate și sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate.

Videoclipul piesei „Don’t Freak Out” a fost regizat de Daniel Russell (care a colaborat și cu Saweetie, Khalid, Missy Elliot, SZA, Justin Timberlake, Normani). Filmat la o fabrica abandonată, videoclipul îl surprinde pe LILHUDDY în timp ce este răpit de o mulțime de fani care îl leagă de un camion și alternează și cu un footage cu LilHuddy, Iann Dior, Tyson Ritter și Travis Barker în timp ce interpretează piesa.

În plus față de piesă și videoclip, LilHuddy a anunțat și lansarea albumului său de debut, „Teenage Heartbreak”. Albumul, care apare pe 17 septembrie 2021, este disponibil pentru pre-comandă. „Teenage Heartbreak” include single-urile lansate anterior, „21st Century Vampire”, „The Eulogy Of You and Me” și „America’s Sweetheart”, împreună cu „Don’t Freak Out” feat. Iann Dior, Tyson Ritter și Travis Barker.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook