28 ianuarie 2021

21st Century Vampire

Cântărețul și compozitorul LilHuddy, aka Chase Hudson, lansează primul single din carieră, „21st Century Vampire”. Melodia vine după apariția lui LilHuddy in filmul muzical „Downfalls High”, lansat de către Machine Gun Kelly.LilHuddy își face debutul în muzicală printr-un stil cultivat din anxietatea și neliniștea adolescenței din era post-internet. Muzică sa este un hibrid perfect de pop, punk și alternative, cu un mesaj ce încurajează autenticitatea și acceptarea. Piesa „21st Century Vampire” a fost compusă împreună de Chase, Nick Long, Jake Torrey și Andy Selzter.

LilHuddy a declarat că:

Este foarte ușor să fii diferit. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit prin melodie. Eu am fost neînțeles ca adolescent în multe feluri. Oamenii nu știu adevărata mea poveste de viață. Întotdeauna mi-am dorit să fiu eu pe deplin. Muzică face tocmai acest lucru, vorbește despre povestea mea.

Regizat de către Joseph Kahn, videoclipul îl prezintă pe artist într-o postura inedită, ca un vampir înghețat la tinerețe.

Plictisit, izgonit și incapabil să se conecteze cu nimeni, videoclipul îl urmărește pe LilHuddy în timp ce încearcă să navigheze în viața sa nemuritoare și singuratică. În cele din urmă, el se găsește pe scenă, printre alte persoane, unindu-i printr-o interpretare a imnului power punk.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook