8 februarie 2022

Emo Girl

Machine Gun Kelly colaboreaza cu Willow Smith pentru melodia „emo girl”, care deschide usile catre noul album al artistului, „Mainstream Sellout”, programat pentru lansare pe 25 martie 2022.Machine Gun Kelly este un artist cu o carieră impresionantă, care a început în Cleveland și l-a făcut o vedetă cunoscută la nivel mondial atât în muzică, cât și în film. Cel mai recent album al său, „Tickets To My Downfall”, a fost lansat pe 25 septembrie 2020 și a debutat pe locul 1 în Billboard 200. „Tickets To My Downfall” a fost albumul rock contemporan pe primul loc în 2020 și 2021 și s-a vândut în peste 2,5 milioane de copii în întreaga lume, în același timp adunând peste 3,6 miliarde de ascultări. El a câștigat mai multe premii MTV VMA, iHeart și Billboard, inclusiv a fost încoronat Top Rock Artist și Top Rock Album de către Billboard in 2021.

În ceea ce o privește pe Willow Smith, artista de 20 de ani continuă să obțină mai multe reușite. Anul trecut, a lansat al patrulea album de studio, „lately I feel EVERYTHING” și s-a prezentat publicului ca o vedetă pop-punk. După ce a fost desemnată una dintre cele mai mari vedete pop de către Billboard in 2021, i se va alătura lui Billie Eilish, pentru etapa din SUA a turneului său mondial „Happier Than Ever.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook