9 martie 2022

Lockdown Sessions

Machine Gun Kelly a lansat EP-ul „Lockdown Sessions”. Înainte de următorul său album, „Mainstream Sellout” de pe 25 martie 2022, Machine Gun Kelly oferă un nou proiect, care include trei piese virale prin care artistul își arată versatilitatea.

„Lockdown Sessions” conține piesa „Roll The Windows Up”, cunoscută anterior sub numele de „Smoke And Drive”. Actualizarea vine cu mai mult decât o schimbare de nume, MGK introducând un nou vers și filmând un videoclip pentru melodie. Acesta îl prezintă pe artist și bateristul său, Rook într-un clip simplu, care surprinde esența unui proiect strict pentru fani.

EP-ul dă startul a ceea ce este cu siguranță o lună plină pentru MGK, a cărui nou album este disponibil pe 25 martie 2022 și conține și cele 3 piese de pe EP. Single-ul „Emo Girl” împreună cu „Willow” a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri și este prezent în top 25 al radiourilor alternative.

MGK a dominat spațiul live în ultima vreme, cântând pe unele dintre cele mai mari scene sportive, la NHL All-Star Game 2022 din Las Vegas, unde a oferit, la pauză, un spectacol sclipitor la pauză pentru pasionații de hochei și rock. Și înaintea Super Bowl-ului din acest an, el și Halsey s-au unit pentru un spectacol sponsorizat de Bud Light la Crypto.com Arena din Los Angeles.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook