5 aprilie 2022

Maybe

În urma mega-anunțului privind cel de-al șaselea album de studio al lui Machine Gun Kelly, „Mainstream Sellout”, care include lista de melodii și grafica oficială a albumului digital, MGK încearcă să-și răsplătească fanii încă o dată cu lansarea piesei „Maybe” feat. Bring Me The Horizon.



Melodia a fost redată la începutul lunii martie la Emo Nite din Los Angeles.

Lansată Hottest Record In The World la BBC Radio 1, „Maybe” îl aduce pe MGK cu un pas mai aproape de lansarea albumului său din 25 martie 2022, care îi include pe Young Thug, Gunna, Blackbear și mulți alți artiști. Colaborarea „Maybe” a lui MGK cu Bring Me The Horizon include și un interviu între superstarul rock și solistul grupului, Oli Sykes.

Noile anunțuri adaugă și mai multă emoție datorită colaborărilor actuale de succes ale lui MGK cu Willow și Lil Wayne. „Emo Girl” a depășit deja 40 de milioane de stream-uri și s-a clasat în top 25 în topul Billboard Alternative Airplay.

„Ay!”, cu legenda rap Lil Wayne, a depășit 11 milioane de stream-uri numai în prima sa săptămână datorită videoclipului captivant, în care MGK și echipa sa circulă printr-o paradă de costume care demonstrează flerul său natural și stilul de viață.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook