24 iulie 2019

Candy

Imediat după lansarea albumului „Hotel Diablo”, Machine Gun Kelly lansează materialul video al single-ului „Candy” feat. Trippie Redd. Videoclipul regizat de către Miles & AJ expune o radiografie a viciilor și a obiceiurilor toxice pe care, în mod alarmant, din ce în ce mai multe persoane le îmbrățișează. Acțiunea este împărțită între spații care au devenit laitmotive în peisajul societății actuale – farmacia și străzile din cartier.



Materialul video al single-ului „Candy” trage un semnal de alarmă asupra tentațiilor ce corup sistemele de valori ale tinerilor. Povestea videoclipului debutează cu Pete Davidson, în rolul unui farmacist ce refuză să vândă sirop de tuse unor copii.

Până în acest moment, Machine Gun Kelly a demonstrat că are un an intens – rapperul a lansat deja albumul „Hotel Diablo”, cel de-al patrulea album al său, și a pornit o isterie în rândul fanilor după ce a apărut în renumita producție Netflix, „Bird Box”, dar și în documentarul despre trupa Motley Crue, „The Dirt”, unde a interpretat rolul lui Tommy Lee.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook