22 octombrie 2019

Fuego

La mijloc de toamnă, DJ Snake, Anitta și Sean Paul sfidează legile termice și ridică alarmant mercurul în termometre odată cu lansarea videoclipului piesei „Fuego”, unul dintre cele mai de succes single-uri lansate de pe albumul „Carte Blanche”.Materialul video este regizat de către Colin Tilly (un renumit filmmaker, care, în trecut, a lucrat cu artiști precum Kendrick Lamar, Rihanna, Nicki Minaj și Justin Timberlake) și îi are în prim-plan pe DJ Snake, Sean Paul, legendarul artist jamaican și Anitta, cunoscutul superstar originar din Brazilia.

Clipul piesei „Fuego” îi introduce pe cei trei artiști într-o altfel de dimensiune, reușind să poarte acțiunea în cadrul unui circ și să o completeze cu imaginea unor labirinturi din oglinzi, tuneluri în flăcări și păduri întunecate. Materialul video al piesei „Fuego” succedă lansarea hit-ului „Loco Contigo”, care a reprezentat imnul acestei veri și a marcat colaborarea dintre DJ Snake, J Balvin și Tyga.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook