8 octombrie 2019

Bruises

Lewis Capaldi își bucură fanii cu lansarea single-ului și a EP-ului „Bruises”, dar și cu prezentarea materialului video al variantei cu orchestră a piesei. „Bruises” este cel mai recent single extras de pe albumul de debut al lui Lewis Capaldi, „Divinely Uninspired to a Hellish Extent”, material premiat cu multiple discuri de platină, ce include și hit-urile „”Someone You Loved”, „Grace” și „Hold Me While You Wait”.Pe lângă varianta originală și cea orchestrată, EP-ul „Bruises” conține și o versiune acustică stripped back, dar și un remix al DJ-ului și producătorului Steve Void.

Materialul video al piesei „Bruises” este regizat de către Libby Burke Wilde și îl găsește pe Capaldi în ipostaza de a interpreta o variantă al cărui aranjament muzical a fost realizat de către Sam Swallow, ce include și câțiva membri ai Manchester Camerata Orchestra. Colaborarea dintre Capaldi și orchestra din Manchester nu este un caz singular. Aceștia au mai lucrat împreună și cu ocazia unei apariții a lui Lewis Capaldi în cadrul BBC Radio 1, în Liverpool.

Cu certitudine, anul 2019 a fost un moment crucial pentru cariera lui Lewis Capaldi, a cărui popularitate a crescut vertiginos. Cu albumul său de debut, „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”, care a fost #1 timp de 6 săptămâni și cel de-al doilea cel mai bine vândut album al anului, Lewis Capaldi poate fi considerat unul dintre cei mai de succes artiști ai industriei muzicale actuale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook