15 martie 2019

7 Minutes

Dean Lewis lansează videoclipul piesei „7 Minutes”, cel mai recent single al său, care se regăsește pe albumul „A Place We Knew”, a cărui lansare are loc pe 22 martie 2019.Materialul video al piesei a fost regizat de Stevie Russell (Kodaline) și a fost filmat în diferite locuri din Los Angeles. Videoclipul piesei „7 Minutes” redă povestea unei despărțiri dureroase prin developarea unor cadre de tip amintire, ce au rolul de a aduce explicații și de a găsi motivele din spatele separării.

Dean Lewis declară:

Stevie a regizat unele dintre videoclipurile mele preferate. Este una dintre persoanele cu care am vrut să colaborez neapărat. A fost o experiență fantastică și simt că videoclipul redă întocmai ideea piesei.

„7 Minutes” a luat naștere într-un taxi londonez, în urma unei neînțelegeri cu o fată. Mulți artiști au explorat motivul pierderii iubirii, dar puțini au scris despre acele prime câteva momente de durere, despre momentul în care simți că lumea și-a pierdut gravitația și sensul totodată. 

Single-ul „7 Minutes” se regăsește pe albumul de debut al lui Dean, „A Place We Knew”, produs în colaborare cu Edd Holloway & Nick Atkinson, John Castle, Dann Hume și Dylan Nash.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook