18 iulie 2019

Shine

Emeli Sandé lansează „Shine”, un nou single extras de pe următorul album al artistei, „Real Life”, a cărui lansare este programată pe data de 13 septembrie 2019. Videoclipul ce acompaniază piesa a fost regizat de către Sarah McColgan (H.E.R, Charli XCX, Miguel, Sean Paul) și a fost filmat în Los Angeles. Materialul video le are în prim-plan pe Emeli și pe sora acesteia, Lucy.Întorcându-se în era clasicului gen soul, „Shine” poate fi catalogat drept cel mai puternic, profund inspirațional și motivant single al artistei. Piesa debutează cu subtilele sunete de percuție, cărora li se adaugă treptat pianul, vocea incredibilă a lui Emeli și un cor de gospel.

Emeli spune:

Când a venit vorba despre acest album, am știut ce doresc să fac și să transmit. Referitor strict la această piesă, am vrut să le ofer oamenilor o superputere incredibilă de fiecare data când o ascultă. Vreau ca noul material să fie perceput aidoma unei baterii – până la finalul ultimei piese de pe album să te simți revigorat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook