23 octombrie 2019

Graveyard

Halsey face public videoclipul piesei „Graveyard”, regizat de către Anton Tammi (Lykke Li. JIL), care le aduce împreună pe superstarul originar din New Jersey și pe actrița Sydney Sweeney („Euphoria”, „Once Upon a Time… in Hollywood”).„Graveyard” este extras de pe următorul album al lui Halsey, „Manic”, a cărui lansare va avea loc pe 17 ianuarie. Single-ul „Graveyard” reprezintă cea de-a 15-a piesă semnată de Halsey care a intrat în clasamentul Billboard Hot 100.

Conform publicației Stereogum, „Graveyard” este „un cântec pop puternic despre depresie și co-dependență”, iar Halsey „poate cânta despre lucruri așa profunde și, totodată, să ridice în picioare o întreagă arenă”.

Pentru a marca un eveniment important din viața sa – cea de-a 25-a aniversare, Halsey a lansat încă o altă piesă regăsită pe albumul „Manic”, „Clementine”, împreună cu un videoclip regizat de Anton Tammi, în care aceasta execută o coregrafie emoționantă împreună cu fratele său, Sevian Frangipane.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook