8 octombrie 2020

I’m Not Mad

După ce a lansat de ziua ei videoclipul piesei „929”, Halsey mai are o surpriză pentru fanii săi și fanii albumului „Manic” și lansează track-ul „I’m Not Mad”, o nouă piesă care este inclusă pe album.Nascută la ora 21:29, pe 29 septembrie, Halsey a făcut o retrospectivă a vieții sale, prezentând în videoclipul piesei „929” chiar scene din viața personală, totul asamblat de către regizorul Peter Donaghy.

„Manic (Deluxe)” include și piesele „I’m Not Mad” și „Wipe Your Tears”, plus numeroase versiuni acustice și remixate de pe albumul original, care a conținut 16 piese.

Halsey a fost numită de către revista Time printre primii top 100 cele mai influente personalități ale anului 2020. Pe 10 noiembrie 202, Hasley publică primul album de poezie, „I Would Leave Me If I Could”. Halsey este nominalizată la premiile Billboard, la categoria „Cea mai bună artistă”.

Albumul „Manic” a fost primul album din 2020 care a fost premiat cu Discul de platină în SUA.

Artista continuă să-și depășească barierele creative, extinzându-și influența și impactul în afara sferelor muzicii. După ce a debutat în cinematografie în 2018, în filmul de animație ȚTeen Titans GO!”, interpretând vocea Femeii Fantastice, artista a apărut și în filmul „A Star is Born”, alături de Bradley Cooper și Lady Gaga.

Hasley continuă să militeze pentru cauzele în care crede cu tărie, printre care privarea de drepturi în rândul tinerilor, drepturile femeilor, sănătate mentală și comunitatea LGBTQ.

GLAAD i-a decernat în 2018 premiul „Cea mai bună artistă”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook