6 octombrie 2021

Troubles A’ Comin

The Rolling Stones a lansat o piesă nemaiauzită până acum, „Troubles A’ Comin”, care este inclusă pe noua versiune a albumului „Tattoo You”, ce urmează să fie lansată și sărbătorește cea de-a patruzecea aniversare a albumului premiat cu multi-platină din 1981.Original înregistrată de trupă în Paris, în 1972, și lansată acum pentru prima dată, piesa „Troubles A’ Comin” este un cover catchy și multilateral al originalului ce îi aparține lui Chi-Lites. Piesa, predominată de acorduri de chitară, este precum o piatră prețioasă pentru fanii trupei, dând un sneak peek irezistibil al pieselor relucrate de pe albumul „Tattoo You”.

Legendele rock’n’roll s-au pus iar în mișcare pentru turneul în SUA, „No Filter”, care a început în St. Louis pe 26 septembrie 2020. Acest turneu vine în urma succesului masiv din 2020 al relansării albumului iconic din 1973, „Goats Head Soup”, care a urcat albumul înapoi pe prima poziție în UK.

Versiunea relucrată a albumului „Tattoo You (40th Anniversary)” conține cele unsprezece piese originale de pe album, incluzând evergreen-urile „Hang Fire”, „Waiting On A Friend’ și, bineînțeles, piesa de deschidere care a devenit semnătura trupei, „Start Me Up”. Piesa „Troubles A’ Comin” este inclusă pe versiunile standard și deluxe ale CD-ului, precum și pe versiunile de vinil ale albumului ce urmează să fie lansat.

Albumul poate fi precomandat online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook