17 septembrie 2019

Graveyard

Halsey, unul dintre cei mai inovatori și talentați artiști ai peisajului muzical actual, își surprinde fanii încă o dată și anunță lansarea unui nou album, intitulat „Manic”, și lansează un nou single, „Graveyard”. Albumul, care succedă lansarea din 2017 a materialului „hopeless fountain kingdom”, este lansat pe 17 ianuarie 2020.„Graveyard”, noul single extras de pe „Manic”, alături de hit-ul „Without Me”, distins cu 5 discuri de platină, a fost lansat împreună cu un material video special, ce o întruchipează pe Halsey pictând artwork-ul următorului său album.

Încă de la albumul său de debut – „Badlands”, lansat în 2015, muzica lui Halsey a fost ascultată intens. „Without Me” este primul material solo lansat de Halsey de la succesul înregistrat în 2017 prin albumul „hopeless fountain kingdom”, care a debutat ca no. 1 în clasamentul Billboard 200. Materialul „hopeless fountain kingdom” a reunit piesele „Now or Never” și „Bad at Love”, ambele premiate cu multiple discuri de platină.

Printre activitățile recente ale artistei se numără lansarea single-ului „Nightmare”, colaborarea cu Yungblud pentru piesa „11 minutes”, colaborarea cu Benny Blanco și Khalid în vederea lansării hit-ului „Eastside”, dar și aducerea la viață a personajului Wonder Woman în cadrul animației „Teen Titans GO!”. De asemenea, Halsey a putut fi văzută și în renumita producție cinematografică, „A Star Is Born”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook