6 mai 2020

Be Kind

Marshmello și Halsey au făcut echipă și au lansat, pe 1 mai 2020, un nou single împreună, „Be Kind”, însoțit de un lyric video.



Marshmello spune:

Imediat cum am terminat piesa, am devenit obsedat de ea, instant. Halsey și cu mine ne-am conectat și am fost pe aceeași lungime de undă legat de ce ne doream sa iasă. Şi a ieșit extraordinar.

„Be Kind” este cel mai recent single al lui Marshmello și vine după un an presărat cu succese, 2019, în care artistul a fost răsplatit cu numeroase trofee: 5 discuri de platină pentru colaborarea cu Bastille, pentru „Happier”, 4 discuri de platină pentru „Silence”, piesa lansată alături de Khalid și câte o certificare cu platină pentru „Project Dreams” ft. Roddy Ricch și „Everyday” ft. Logic.

Halsey și-a început anul cu lansarea noului ei album, „Manic”, care a debutat pe primul loc al topului de albume Billboard și a fost premiat cu discul de platină în numeroase teritorii. Manic include „Without Me”, single ce a scris istorie în Billboard Top 100 (cea mai longevivă piesă a unei artiste din acest secol). Pe materialul discografic mai putem găsi hiuri precum „Graveyard” sau „You Should Be Sad”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook