8 iulie 2021

If I Can’t Have Love, I Want Power

Halsey a anunțat lansarea noului album, „If I Can’t Have Love, I Want Power”, pe 27 august 2021 și este al patrulea album al artistei produs de Trent Reznor și Atticus Ross.

Coperta noului proiect a fost făcută publică la The Metropolitan Museum of Art din New York City.

Halsey a declarat:

Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni. Dihotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot co-exista pașnic și puternic. Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană.

Această imagine de copertă sărbătorește corpurile însărcinate și postpartum ca fiind ceva frumos, de admirat. Avem un drum lung de parcurs cu eradicarea stigmatului social din jurul corpurilor și alăptării. Sper că acesta poate fi un pas în direcția cea bună!

„If I Can’t Have Love, I Want Power” este următorul album după „Manic”, care a debutat pe prima poziție în Billboard Hot 200, fiind și primul album al anului 2020 ce a primit discul de platină în America.

În afară de muzică, artista a lansat și cartea „I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry”, care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie 2020. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de către revista Time. Ea a câștigat 20 de premii la mai multe gale importante, precum American Music Awards, MTV Video Music Awards, GLAAD Award, The Songwriters Hall of Fame’s Hal David Starlight Award și CMT Music Award.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook