19 septembrie 2019

You Ain’t the Problem

Cum data de lansare a următorului său album se apropie cu pași repezi, Michael Kiwanuka ține neapărat să alimenteze curiozitatea fanilor și lansează videoclipul single-ului „You Ain’t the Problem”. Piesa poate fi asemănată cu un imn al puterii interioare și este integrată pe noul material semnat Michael Kiwanuka, a cărui lansare este programată pe 25 octombrie 2019.Noul material video este regizat de către Leonn Ward și încadrat într-un peisaj campestru britanic. Ideea principală sugerată de clip centrează importanța dragostei de sine, a acceptării și celebrează etapa în care fiecare persoană reușește cumva să treacă peste acea perioadă grea, în care se judecă aspru, iar încrederea în forțele proprii se diminuează.

Michael Kiwanuka declară:

Noul album „Kiwanuka” explorează conceptul de umanitate în zilele noastre. În același timp, materialul este despre mine și despre cât de greu este să fii artist în aceste vremuri. (…) Albumul înseamnă că am încetat să mai caut aprobarea eroilor mei și că am reușit să merg înainte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook