22 martie 2021

Stay

„It’s complicated” – o situație prin care aproape fiecare relație trece, inevitabil, la un moment dat. O fază de incertitudine, în timpul căreia trebuie să decideți între inimă și minte, a doua șansă sau o pauză asumată. Fie să continuăm să luptăm unul pentru celălalt, fie să îl lăsăm să meargă mai departe, pentru totdeauna.



În noul său single, „Stay”, Michael Schulte povestește în cuvinte emoționante conflictul interior și dilema dureroasă de a rămâne alături de persoana dragă, chiar dacă poate ar fi mai bine să pleci. Un sentiment pe care cântărețul-compozitor nu îl experimentează în prezent în propria sa căsătorie fericită, dar pe care îl recunoaște din trecut și îl observă iar și iar în relațiile din jurul său. În piesa „Stay” el abordează acum această problemă prin muzică.

„Nu vă temeți de emoții” este motto-ul lui Michael Schulte, un om care le-a oferit întotdeauna fanilor o perspectivă profundă asupra propriului jurnal emoțional, extrem de personal, prin muzica sa, lucru care l-a făcut una dintre cele mai remarcabile voci din muzica pop germană.

„I should run away but I stay”, primul vers al noului single semnat Michael Schulte, povestește în doar câteva cuvinte întreaga poveste tragică de a fi prins între instinctul de a fugi și puterea magnetică a atracției dintr-o relație fatală, ce se zbate între speranță, dezamăgire și sacrificiu de sine, până la autodistrugere.

Piesa a fost scrisă de Michael Schulte, Tom Gregory, Molly Irvine (Topic – „Breaking Me”) și Abaz & X-plosive, iar Topic a făcut mix-ul și master-ul single-ului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook