6 martie 2019

Insuficient

Compusă de către Betty Stroe, împreună cu Florin Maxineanu, piesa „Insuficient” este despre o relație ce s-a sfârșit, în care ea a dat totul, însă pentru el a fost #Insuficient.



Betty declară despre piesă:

Am scris piesa într-un moment interesant al vieții mele, într-un moment de revoltă, de schimbare, un moment în care îmi doream să fiu auzită. Cred că la un moment dat fiecare dintre noi trece prin astfel de clipe. Prima parte pe care am pus-o pe hârtie a fost refrenul, îl auzeam, știam cum voi orchestra piesa, aveam fiecare beat și instrument în detaliu în mintea mea.


În parte, strofa a fost inițial scrisă sub formă de poveste. Am știut ce mesaj vreau să transmit și atunci, exact la momentul potrivit l-am întâlnit pe Florin Maxineanu, el a pus ideile mele în versuri, exact așa cum mi-am dorit.


Mi-am dorit ca „Insuficient”, deși vorbește despre momentele tensionate din cuplu, să aibă un aer pozitiv, relaxat. Piesa este o confesiune, spui ce ai pe suflet și mergi mai departe. Pe de altă parte poate fi o piesă numai bună de ascultat cu fetele în mașină, după ce ai ieșit dintr-o relație toxică. Am vrut să elimin pe cât posibil mesajul dramatic din vibe-ul piesei. Viața merge înainte, indiferent de ce se întâmplă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook