28 martie 2019

Sparrow

Emeli Sandé lansează un material video puternic, potrivit piesei „Sparrow”, filmat în New York, regizat de Sarah McColgan și editat de Ernie Gilber.Videoclipul piesei „Sparrow” redă o frumoasă călătorie metaforică, ce exploatează teme precum puterea, mișcarea și libertatea. Elementele cheie din videoclip sunt încadrate de o perspectivă schematizată asupra metropolei, un decor elegant, ce le oferă prilejul lui Emeli și dansatorilor ei să transmită, prin coregrafie, motivul libertății și să comunice ideea solidarității între femei.

Emeli Sandé declară:

A fost o reală plăcere să lucrez împreună cu Sarah McColgan și echipa ei. M-am îndrăgostit instant de ideea ei și mă simt mândră că am putut să o aducem la viață împreună. Fiecare femeie din videoclip are forța ei unică și un real sentiment de solidaritate, ce străbate ecranul. Mi-a plăcut mereu să filmez în New York. Locul acesta aduce cu sine o energie specială, care ne-a alimentat o zi întreagă, chiar și în zăpadă!

„Sparrow” ne dă curajul și speranța de care avem nevoie. Single-ul lui Emeli Sandé este un îndemn, un imn al forței interioare, susținut de un ritm puternic și de un cor de gospel, care conferă măreție și profunzime mesajului piesei.

În momentul în care a scris „Sparrow”, Emeli Sandé a reușit să se detașeze de tot și să se descurce singură – fără producători, fără colaboratori, reușind să aducă la viață o piesă pe care o avea de multă vreme în cap. Procesul creator a fost un moment eliberator și spiritual, o călătorie plină de revelații, de care s-a bucurat din plin.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook