27 august 2019

Teeth

Piesa „Teeth” este noul single semnat 5 Seconds of Summer (5SOS), un material exploziv, produs de către Andrew Watt și Louis Bell, care se aventurează pe teritorii sonice puțin mai întunecate decât hit-ul lor precedent, „Easier”.



Single-ul integrează un savuros solo de chitară al legendarului Tom Morello. „Teeth” se regăsește pe următorul album al trupei, dar și pe coloana sonoră a serialului-fenomen „13 Reasons Why (Season 3)”, a cărui lansare este programată pentru 23 august 2019.

In plus, „Teeth” vine însoțit și de material video halucinant, regizat de către francezul Thibaut Duverneix (Elton John, Tierra Whack), ce îi găsește pe membrii 5SOS în ipostaza de a deveni subiecți într-un experiment care alterează conștiința și declanșează iluzii chinuitoare.
 
Vocalistul Luke Hemmings declară:

„Teeth” a luat naștere după o lună sau două de încercări de a compune și de a ne depăși limitele în procesul de a crea ceva superior piesei „Youngblood”. A fost o perioadă învolburată a vieții mele, iar versurile piesei reflectă acest lucru. Vorbește despre o perioadă de încercări în relația mea curentă. „Teeth” surprinde spiritul 5SOS și este o piesă unică, ce nu sună ca nimic altceva. Este piesa mea preferată și abia aștept ca publicul să o poată asculta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook