2 aprilie 2019

Chrysta Bell în turneul „Feels Like Love”

Artista americană Chrysta Bell, muza lui David Lynch, revine în concert la București – joi, 4 aprilie 2019, de la ora 21:00, la Control Club – cu un nou show și un nou album, „Feels Like Love”.Actriță și cântăreață deopotrivă, Chrysta Bell este cunoscută publicului din România atât prin colaborările muzicale cu David Lynch, cât și în rolul agentei FBI Tamara Preston, din cel mai recent sezon al serialului de televiziune „Twin Peaks”. În primăvara lui 2019, Chrysta Bell lansează al patrulea album de studio, „Feels Like Love”, un disc cu influențe new wave, post punk și disco.

David Lynch spune:

Chrysta Bell arată și cântă ca într-un vis devenit realitate.

Încă din copilărie, artista și-a cultivat pasiunea pentru actorie și muzică, fiind descoperită de Lynch pe vremea când făcea parte din formația de swing jazz 8½ Souvenirs, din Austin, Texas.

De atunci, Chrysta Bell a lansat un album solo de succes, „This Train” (2011) și un EP, „Somewhere in the Nowhere” (2016), ambele scrise și produse în colaborare cu David Lynch, și a susținut turnee în 33 de țări, alături de trupa sa, formată din Christopher Smart (chitară bas), Jon Sanchez (chitară) și Jayson Altman (tobe).

Poate cel mai cunoscut produs al colaborării longevive și prolifice dintre Chrysta Bell și David Lynch este piesa „Polish Poem”, ce acompaniază scenele de final din capodopera suprarealistă „Inland Empire”.

David Lynch mărturisește despre Chrysta Bell:

Prima dată când am văzut-o pe scenă, am asemănat-o cu o ființă extraterestră. Cel mai frumos extraterestru în viață. Nu numai că este o artistă desăvărșită, dar are și o intuiție deosebită de a exprima o anumită stare de spirit, pentru a crea o melodie impresionantă.

În 2017, a urmat „We Dissolve”, produs de John Parish (colaborator PJ Harvey și laureat Mercury Prize), album ce s-a bucurat de aprecierea publicului și criticilor muzicali.

În primavara lui 2019, Chrysta Bell revine cu un nou album de studio, „Feels Like Love”, ce urmează să fie lansat pe 5 aprilie 2019, la propria casa de discuri, Meta Hari. Noul disc explorează un sound dark, cu influențe new wave, post punk și disco. În cadrul turneului internațional „Feels Like Love”, artista concertează și în România, joi, 4 aprilie 2019 la București, la Control Club și vineri, 5 aprilie 2019, în Cluj-Napoca, la Form Space.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook