31 decembrie 2021

Godsmack în concert la București în 2022

Celebra trupa americană Godsmack revine la București după 3 ani de la cele două show-uri sold out din 2019. Concertul are loc tot la Arenele Române (cort) pe dată de 26 octombrie 2022.Godsmack s-a format în 1995 și a lansat 7 albume de studio bucurându-se de un succes internațional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200, și anume: „Faceless”, „IV” și „The Oracle”. Au avut și 23 de piese în top 10 Radio Hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al șaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2019 și se intitulează „When Legends Rise”.

Încă de la înființare, Godsmack au fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, au cântat la cele mai mari festivaluri internaționale și au umplut arene în jurul lumii.

Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puțin peste 10 ani. În cinstea lor după succesul celui de-al șaselea album „1000hp”, orașul Boston are „Ziua Godsmack” pe 6 august, prin decretul primarului Marty Walsh.

Evenimentul respectă normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook