22 octombrie 2021

Doua concerte Oscar and the Wolf în România în 2022

Renumitul artist belgian Max Colombie, cunoscut sub numele de scenă Oscar and the Wolf, revine în România pentru două showuri, la București și la Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2022 la Quantic Club și pe 6 aprilie 2022 la /FORM Space.Oscar and The Wolf este pseudonimul artistului Max Colombie care și-a început cariera pe scena muzicală din Belgia de mai bine de 10 ani, iar activitatea sa a variat de-a lungul carierei sale de la indie folk la dream pop și pop electronic.

Cântărețul a devenit cunoscut prima data în 2013 cu single-ul „Orange Sky” pentru stilul sau unic îmbinând elemente de indie, baroque pop și muzica electronică.

Până în prezent Oscar and The Wolf are numeroase single-uri de succes și două albume de studio lansate, cu un al treilea în producție ce urmează să fie lansat în octombrie 2021, album ce se numește „The Shimmer”.

Primele 200 de bilete au preț earlybird și se pun în vânzare online, vineri, pe 1 octombrie 2021, la ora 11:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook