28 decembrie 2021

Două concerte Kovacs în România în 2022

Artista olandeză Sharon Kovacs, cunsocută publicului larg prin numele său de scenă, Kovacs, cântă sâmbătă, 21 mai 2022, la /FORM Space din Cluj Napoca și duminică, 22 mai 2022, la Quantic Open Air din București.



Kovacs este o artistă din Țările de Jos, cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru inclinațiile sale din domeniul artelor și al modei.

Formată la colegiul muzical din Eindhoven, Kovach a atras atenția încă de la lansarea primului său EP, „My Love”, iar albumul său de debut din 2015, „Shades of Black”, a ajuns în topurile din peste 35 de țări. Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezențe la festivaluri importante precum și deschiderea unor concerte pentru artiști de top ca Robbie Williams.

În muzica sa regăsim influențe de la Amy Winehouse până la Beth Gibbons de la Portishead, iar poveștile transpuse în compozițiile sale pendulează între întuneric și lumină, între extremități complementare.

Evenimentele respectă toate normele în vigoare la data desfășurării acestuia. Se pun în vânzare doar 500 de bilete pentru fiecare show.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook