4 ianuarie 2022

Anneke van Giersbergen susține două concerte în România în 2022

Anneke van Giersbergen cânta pe 7 noiembrie 2022 la /FORM Space din Cluj Napoca și pe 8 noiembrie 2022 la Quantic Club din București.Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor ’90 și 2000, perioada în care a urcat pe scene din întreagă lumea alături de formația The Gathering.

În plus, Anneke a colaborat cu mulți artiști sau formații din întrega lume, de la Devin Townsend la Amorphs sau de la Within Temptation și Anathema la Napalm Death și Moonspell.

Pe lângă multiplele colaborări, Anneke are și o carieră solo de succes. Până acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind „The Darkest Skies Are the Brightest”, oferit publicului la începutul lui 2021 și compus în întregime de această.

Discul a ajuns în topurile din Țările de Jos, Germania și Elveția.

Evenimentele respectă toate normele în vigoare la dată desfășurării acestora. Se pun în vânzare doar 500 de bilete pentru fiecare concert.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook