10 decembrie 2021

Moonspell – două concerte în România în 2022

Moonspell cânta la Cluj-Napoca, marți, 10 mai 2022, la /FORM Space, și la București pe 12 mai 2022, la Arenele Romane.



Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metal-ului internațional.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul anului 2021, „Hermitage”, material care a primit laude atât din partea fanilor, cât și de la specialiști.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume, alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și mulți alții.

Moonspell este recunoscută pentru forța emanată în cadrul spectacolelor live, forța la care vom fi și noi martori în curând. Fernando Ribeiro, carismaticul solist, a declarat cu privire la turneul care va ajunge și în România:

Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul The Greater Tour pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență a Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locuri în care am mai fost sau să vizităm altele noi. În 2022, vom fi în turneu și vom participa și la festivaluri, iar pentru a sărbători cele trei decenii de activitate, vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart.

Evenimentele au loc respectarea normelor în vigoare la momentul desfășurării acestora.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook