13 decembrie 2021

Nightwish cântă la București în 2022

Pe 1 august 2022 publicul este așteptat la Romexpo la un show memorabil alături de Nightwish. Nightwish revin la București în cadrul turneului „Human. :II: Nature.”, nume pe care îl poartă și noul lor album care a fost lansat în luna aprilie 2020.



Nightwish este genul de formație care nu mai are nevoie de nicio prezentare, după mai bine de 20 de ani pe scena internațională a metalului, Nightwish și-a asigurat prezența în istoria muzicii.

Cu 9 albume la activ, compuse în mare parte de fondatorul și mastermind-ul Tuomas Holopainen, Nightwish a ajutat mult la popularizarea și dezvoltarea symphonic metalului precum și la așa numitelor female fronted metal bands. Trepatat, albumele formației au ajuns în topurile din întreaga lume, primind peste 60 de Discuri de platină și de aur pentru vânzările din cele două decenii de activtiate.

Cel mai recent album, „Human. :II: Nature.Dark Passion Play” a fost lansat pe 10 aprilie 2020, fiind primul album dublu al formației și primul album în care Kai Hahto este toboșarul oficial al trupei. Discul ajunge în peste 20 de topuri din întreaga lumea, în jumatate din ele fiind plasat pe primele trei poziții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook