29 ianuarie 2021

Apocalyptica – două concerte în România în 2021

Apocalyptica revin în România pe 4 octombrie 2021 la Cluj-Napoca și pe 5 octombrie 2021 la București (open air). Biletele se pun în vânzare vineri, 29 ianuarie 2021, pe iaBilet, iar primele 200 bilete au preț special.



Apocalyptica sunt prezenți pe scena metal încă din 1993, inițial fiind o formație ce abordează muzica formației Metallica folosind însă instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat, formația a devenit un exponent reprezentativ al stitlului symphonic metal lansând până în prezent 9 albume de studio. Primul a fost celebrul „Plays Metallica by Four Cellos” în 1996, iar cel mai recent disc este „Cell-0” lansat pe 10 ianuarie 2020.

„Cell-0” este primul album după „Reflections” (2003) care este în întregime instrumental. În cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internaționale, printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. În schimb, cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul membru al formației Nightwish.

Apocalyptica rămâne una dintre formațiile etalon ale metalului simfonic fiind una dintre primele trupe care au introdus instrumentele clasice în muzica metal.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook