10 ianuarie 2022

Lord Of The Lost în concert la Cluj-Napoca

Pe 25 mai 2022, germanii de la Lord Of The Lost cânta la /FORM Space din Cluj-Napoca. Pe 26 mai 2022 pot fi văzuți și la București în deschidere la Iron Maiden.Lord of the Lost vin din Germania și activează din 2007 fără întrerupere. Au 7 albume la activ, cel mai recent, ‘Judas’, fiind lansat anul acesta în vara. Vorbim de un dublu album care demonstrează maturizarea artistică a formației din Hamburg.

Din punct de vedere muzical, în piesele Lord of the Lost descoperim un sincretism al genurilor, artiștii având o baza principala de hard, heavy și glam la care se adaugă influențe de industrial, gothic și ambiental.

Formația a urcat pe scenele unor mari festivaluri din Europa precum Summer Breeze sau Castle Party, având și turnee în mai multe țări de pe Bătrânul Continent. În plus, Lord of the Lost se vor alătură turneului Iron Maiden din Europa.

Evenimentul respectă toate normele în vigoare la dată desfășurării acestuia. Se pun în vânzare doar 500 de bilete.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook