23 martie 2021

Hooverphonic în concert în România

Hooverphonic cântă pe 7 octombrie 2021 la Kruhnen Musik Halle din Brașov și pe 8 octombrie 2021 la Arenele Romane din București (open air).Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum „CSI”, „La Femme Nikita”, „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „The Interview”, „Stealing Beauty” sau „Third Watch”.

Concertul este marcat mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scenă alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupă în noiembrie 2020, iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese „Mad About You” care împlinise 20 de ani. Reîntoarcerea lui Geike a venit natural, avand în vedere că mulți fani ai trupei i-au simțit lipsa.

Biletele se găsesc în format electronic online și în magazinele de specialitate.

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume, dar și hituri precum „Mad About You”, „Eden” sau „2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rock-ul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este „Looking For Stars” care a fost lansat în 2018.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook