3 ianuarie 2022

Hooverphonic susține trei concerte în România în 2022

Hooverphonic susține trei concerte în România în 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brașov, pe 22 mai la Cluj-Napoca la /FORM Space și pe 24 mai la Arenele Române din București, în aer liber.



Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar și hituri precum „Mad About You”, „Eden” sau „2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzică electronică. Cel mai recent material discografic este „Looking For Stars” care a fost lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum „CSI”, „La Femme Nikita”, „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „The Interview”, „Stealing Beauty” sau „Third Watch”.

Concertele sunt marcate mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scenă alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Această a revenit în trupa în noiembrie 2021, iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese „Mad About You” care împlinise 20 de ani. Reîntoarcerea lui Geike a venit natural, având în vedere că mulți fani ai trupei i-au simțit lipsa.

Evenimentele respectă toate normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook