28 decembrie 2020

Concert Gogol Bordello la București

Gogol Bordello cântă pe 30 iunie 2021 la Arenele Romane din București. Gogol Bordello este un proiect multinațional ale cărui baze au fost puse în 1999 in Manhattan. Stilul abordat de formație este definit ca punk, însă având influențe din diferite arii muzicale precum dub, polka, folk sau muzica specifică comunităților rromani. Probabil cel mai cunoscut stil atribuit lor este cel de gipsy punk. Formația constă din 8 artiști din țări precum Ucraina, Rusia, Etiopia, Ecuador și Statele Unite.



Eugene Hutz, solistul trupei, declară:

Oamenii cred că explorezi lumea cu ultimul model de telefon în mână. Asta este fix antiteza modului de viață Gogol Bordello. Nicunul dintre cântecele noastre nu au au avut ca inspirație o știre sau o improvizație în studio. Focusul meu a fost mereu pe a experimenta, a primi informațiile care să mă inspire direct de la sursă pentru a le transmite direct oamenilor într-o celebrare comună prin muzică.

Formația este cunoscută și pentru muzica de film, piese sau fragmente de piese semnate Gogol Bordello putând fi auzite în filme precum „Hotel Transylvania 3”, „Wristcutters: A Love Story” sau în seriale ca „Fargo” sau „The Thick”. Piese precum „Start Wearing Purple”,”Wonderlust King”,”Pala Tute”,”Immigraniada”,”Immigrant punk” sau chiar „Madagascar Roumania”, piesa cu versuri și în limba româna, urmează să fie auzite pe 30 iunie 2021 la Arenele Romane.

Până în prezent Gogol Bordello au lansat 7 albume, cel mai recent fiind „Seekers and Finders” din 2017.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook