18 decembrie 2020

Hollywood Vampires vin la București

Pe 31 august 2021 publicul este așteptat la Romexpo pentru un eveniment de zile mari cu Hollywood Vampires. Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry revine la București.



Hollywood Vampires este un supergrup ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În momentul de față, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns N’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook