21 februarie 2022

Anti-Flag în concert la Quantic Open Air

Anti-Flag revin la București pe 5 iulie 2022 în Quantic Club Open Air. Trupa a mai concertat în Quantic Club pe 1 februarie 2020 în fața a câteva sute de fani, iar în deschidere au cântat E.M.I.L.



Anti-Flag vin din Statele Unite și și-au început activitatea la finalul anilor ’80. Formația este un etalon când vine vorba de implicarea în diverse proiecte și grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International.

Tocmai din acest motiv muzica lor are o puternică încărcătură politică. Numele lor vrea să reprezinte poziția acestora împotriva războiului și faptul că oamenii nu trebuie uniți sub un steag, ci trebuie să trăiască toți în unitate și pace.

Până în prezent au la activ 11 albume, fiecare dintre ele stârnind diferite controverse, de la artwork până la tematică lirică. De-a lungul anilor, Anti-Flag au avut turnee sau au cântat alături de artiști precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember.

Cel mai recent album, „American Fall” a fost lansat în 2017, ajungând pe locul 7 în US Top Hard Rock Albums-Billboard, dar și în topurile din Germania și Austria.

Biletele se pun în vânzare online pe 25 februarie 2022 la ora 12:00. Primele 200 de bilete costă doar 119 lei.

Evenimentul respectă normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook