17 decembrie 2021

Țara te vrea prost

Trei Bețivi și Sarmalele Reci lansează „Țara te vrea prost” pe vinil. Pe 18 decembrie 2021, în club Quantic, albumul document se arată pentru prima dată în noua variantă: reînregistrat, recântat, viu și actual.



Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.

Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic al anilor ’90, la fel de actual și acum. Albumul a fost reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, cu un saxofon mai iscusit.

Sarmalele Reci, în componența actuală – Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă – și Mihai Iordache au intrat în studio. A rezultat primul vinil Sarmalele Reci, o producție marca Trei Bețivi.

Sarmalele Reci și Mihai Iordache vin la Quantic pentru a sărbători lansarea vinilului cu un concert-concept ce conțin cântece și descântece pe versuri de Florin Dumitrescu, în prezența poetului, cu profeții muzicale vechi și noi.

Pe 18 decembrie 2021, la Quantic, se scrie istoria împreună și se contrazice titlul albumului, pentru a afla cum să schimbăm istoria viitoare.

Biletele de intrare sunt disponibile online. Vinilul este disponibil la Quantic în ziua concertului, online, la Trei Bețivi Bar sau în magazinele Cărturești.

Accesul va fi permis conform normelor în vigoare la acea dată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook