3 mai 2022

Dead Can Dance la București

Renumitul grup australian Dead Can Dance cântă în România pe 16 mai 2022 la Arenele Române din București, în aer liber. În deschdere urcă pe scenă Jules Maxwell.



Formația interpretează piese de pe întreaga discografie lansată în decursul a celor trei decenii de carieră, incluzând piese clasice de pe „The Serpent’s Egg”, „Aion’ și „Into The Labyrinth”, dar nu numai.

Trupa a declarat:

Abia așteptăm să ne întoarcem în turneu în Europa în aprilie, mai și iunie 2022. La fel ca tuturor, ne-a fost dor să cântăm live și abia așteptăm să ne reîntoarcem pe scenă să cântăm pentru voi anul viitor în niște locații fantastice, atunci când va fi în siguranță să facem asta.

Jules Maxwell este un artist ce cântă la o multitudine de instrumente. Cunoscut mai ales că fiind clăparul Dead Can Dane, Maxwell are și o carieră solo de succes, acesta având două materiale de studio, „Nocturnes” și „Cycles” compuse și produse în întregime de acesta.

Accesul începe la ora 19:00, în deschidere concertează Jules Maxwell (20:00-20:30), iar apoi Dead Can Dance intră pe scenă (21:00-23:00).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook