24 octombrie 2016

David Lynch prezintă: Chrysta Bell – „Somewhere in the Nowhere”

Actriţă şi cântăreaţă deopotrivă, artista americană Chrysta Bell – muza lui David Lynch şi protagonista noului sezon „Twin Peaks” – concertează în premieră la Bucureşti, alături de formaţia sa, pe 26 şi 27 octombrie 2016, la Control Club , în cadrul turneului de promovare a celui mai recent EP, „Somewhere in the Nowhere”, scris şi produs de însuşi Lynch. Concertul este urmat de proiecţia peliculei „The Music of David Lynch”.


David Lynch spune:

Chrysta Bell arata şi cântă ca într-un vis devenit realitate.

Încă din copilărie, artista şi-a cultivat pasiunea pentru actorie şi muzică, fiind descoperită de Lynch pe vremea când făcea parte din formaţia de swing jazz 8½ Souvenirs, din Austin, Texas. De atunci, Chrysta Bell a lansat un album solo de succes, „This Train (La Rose Noire Records, 2011), scris în colaborare cu David Lynch şi produs în totalitate de acesta, şi a concertat în peste 30 de ţări, alături de nume mari ca Adrien Utley (Portishead), Willie Nelson, Donovan şi membri King Crimson şi Yes.

Poate cel mai cunoscut produs al colaborării longevive şi prolifice dintre Chrysta Bell şi David Lynch este piesa „Polish Poem”, ce acompaniază scenele de final din capodopera suprarealistă „Inland Empire”.

Recent, Chrysta Bell şi David Lynch au colaborat din nou la EP-ul „Somewhere în the Nowhere”, lansat în toamna aceasta, o combinaţie de melodii senzuale şi riff-uri de chitară melancolice, totul purtând amprenta producţiei în stil retro, caracteristică lui Lynch.

Lynch spune despre Chrysta Bell:

Prima dată când am văzut-o pe scenă, am asemănat-o cu o fiinţă extraterestră. Cel mai frumos extraterestru în viaţa. Nu numai că este o artistă desăvârşită, dar are şi o intuiţie deosebită de a exprima o anumită stare de spirit, pentru a crea o melodie impresionantă.

Anul viitor, Chrysta Bell apare în noul sezon al serialului TV cult „Twin Peaks”, creat de David Lynch. De asemenea, artista a încheiat înregistrările pentru noul său album de studio, la care a colaborat cu producătorul John Parish (PJ Harvey), laureat al Mercury Prize. Albumul poate fi comandat în avans, prin intermediul platformei Pledge Music.

După concertele Chrysta Bell din 26 şi 27 octombrie, fanii lui Lynch pot urmări producţia „The Music of David Lynch” (2015), o serie de performance-uri şi prestaţii live, cu Angelo Badalamenti, Chrysta Bell, Rebekah Del Rio, Donovan, Duran Duran, Jim James, Julee Cruise, Karen O, Kinney Landrum, Moby, Rob Mathes, Sky Ferreira, Tennis, Twin Peaks, Wayne Coyne şi Steven Drozd de la The Flaming Lips, Zola Jesus şi invitaţi speciali.s.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook