28 septembrie 2018

Metallica revine la Bucureşti în turneul „Worldwired”

Legendara trupă Metallica revine la București în turneul „Worldwired”, într-un concert senzațional ce are loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională, turneu de promovare a albumului „Hardwired… To Self-Destruct” lansat în 2016. Turneul debutează în SUA pe 26 septembrie 2018. Biletele se pun în vânzare vineri, 28 septembrie 2018, la ora 10:00 pe metallica.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Membrii fanclubului Metallica pot achiziționa bilete începând de marți, 25 septembrie 2018, mai multe informații fiind disponibile pe metallica.com. În deschidere cântă trupele Ghost și Bokassa.Turneul „Worldwired” se întoarce în Europa și Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. Debutând pe 1 mai 2019 în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired… To Self-Destruct”, în format digital. Fanii primesc un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul.

Pentru concertul de pe 14 august 2019, fanii au posibilitatea să achiziționeze Pachete VIP pentru o experiență Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium și alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa. Detalii complete sunt disponibile pe 28 septembrie 2018.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook